ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Κυτταρίτιδα

Cellulite alert!

Εχθρος της κυτταρίτιδας είναι η μεσοθεραπεία!

Χρησιμοποιώντας την τεχνική αυτή και το κατάλληλο cocktail με συστατικά που βοηθούν στην αντιμετώπιση της όπως καφεΐνη υαλουρονιδάση και DMAE το δέρμα αποκτά ξανα λεία υφή και απαλότητά.

Το πρωτόκολλο συνεδριών διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος.

Ενυδάτωση

Hydration love me more!

Ποτέ ένα δέρμα δεν είναι αρκετά ενυδατωμένο καθώς η εξαντλητική καθημερινότητα αποσπά μεγάλα ποσά υγρασίας, ακόμα και σε κυτταρικό επίπεδο.

Η έλλειψη της ενυδάτωσης γίνεται εμφανής σε περιοχές όπως η ράχη, ο κορμός, τα άνω και τα κάτω άκρα.Με την ολοκλήρωση της έξτρα ενυδατικής θεραπείας το δέρμα αποκτά λεία υφή, υγεία και ζωντάνια.

Πολυβιταμίνες

Queen’s body

Ολοκληρωμένη θεραπεία βασισμένη σε πολυτελή πρωτόκολλο όπως αρμόζει σε μία βασίλισσα.

Οι ευεργετικές ιδιότητες της βιταμίνης C απελευθερώνουν μόρια στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος και χαρίζουν λάμψη και λεύκανση.

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με χαλαρωτική μάλαξη στο σώμα ώστε να διεισδύσουν τα θρεπτικά συστατικά της βιταμίνης C στις στιβάδες της επιδερμίδας. Σε αυτή την θεραπεία το πρωτόκολλο συνεδριών είναι 6-8.

Απολέπιση

Rejuvenation skin

Όπως και το πρόσωπο έτσι και το σώμα έχει την ανάγκη μία με δύο φορές το χρόνο για κυτταρική απολέπιση ώστε να ενεργοποιηθεί το συστήμα ανάπλασης των κυττάρων.

Η διαδικασία αυτή γίνεται για να αναζωογονηθεί η κεράτινη στιβάδα σε σημεία του σώματος όπου η φυσική κερατινοποίησή πραγματοποιείται ανα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα σημεία που χρειάζονται την κυτταρική ανανέωση είναι η πλάτη, οι ώμοι, τα χέρια και τα πόδια.