ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μεσοθεραπεία Προσώπου/Σώματος

Η παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου μειώνεται με την πάροδο του χρόνου έτσι με την τεχνική της μεσοθεραπείας επιτυγχάνεται η ενεργοποίηση αυτών των ινωδών πρωτεϊνών.

Ο συνδυασμός της μεσοθεραπείας με εξειδικευμένα cocktails καθένα φτιαγμένο έτσι ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη του δέρματος, αντιγήρανση, ενυδάτωση, ανάπλαση δημιουργούν μία νέα επιδερμίδα με ασφάλεια. Σύνολο συνεδριών 3-4.

Peeling

Η επιδερμίδα για να διατηρείται υγιής, έχει ανάγκη την απολέπιση. Σύμφωνα με τον τύπο δέρματος, την ευαισθησία του, τις ανάγκες του αλλά ακόμα και την εποχή επιλέγουμε το πιο κατάλληλο κάθε φορά.

Ενζυμικό peeling

Για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες η πρώτη επιλογή απολέπισης είναι ένα ενζυμικό peeling , το οποίο χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στο να διεσταλθούν οι πόροι και να διεισδύσουν τα θρεπτικά στατικά της θεραπείας που θα ακολουθήσει. Μπορεί να πραγματοποιηθεί όλο το χρόνο μιας και είναι φιλικό για το δέρμα.

Χημικά peelings

Σε αυτή την κατηγορία peelings υπάρχουν πολλές επιλογές σε προτάσεις, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του δέρματος αλλά και την εποχή που γίνεται, λόγω της υψηλής απολέπισης σε κυτταρικό επίπεδο απαγορεύεται η έκθεση στον ήλιο. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες χημικών peelings τα επιφανειακά, τα μεσαία και τα ισχυρά.