ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Αντιγήρανση / Botox Therapy

Be young with Botox therapy

Ο χρόνος κυλά, γι'αυτό είναι απαρραίτητη η πρόληψη αλλά και αντιμετώπισή του που αποτυπώνεται στο πρόσωπο!

Είναι μια προϊοντική θεραπεία που στοχεύει στην βελτίωση των λεπτών ρυτίδων χάρη στα ενεργά συστατικά που αποτελούνται από πεπτίδια ίδια με αυτά του Botox!

Καθαρισμός

3 step cleansing technique :

Εξατομικευμένη θεραπεία με στόχο τον καθαρισμό της επιδερμίδας. Αποτελείται από 3 διαφορετικά επίπεδα περιποίησης! Προετοιμασία του δέρματος με ενζυμικο peeling, χρήση μηχανήματος dermadrasion με διαμάντι και τοποθέτηση καταπραϋντικής μάσκας!

Με την ολοκλήρωση της 3 step cleansing technique πραγματοποιείται ολική απολέπιση σε κυτταρικό επίπεδο και η επιδερμίδα αποκτά ζωντάνια, καθαρότητα και λαμψη!

Ενυδάτωση

Super hydration for thirsty skin

Στόχος της θεραπείας είναι η βαθιά ενυδάτωση και η διατήρηση της υγρασιας της επιδερμίδας με προϊόντα υψηλής κοσμητολογικης τεχνολογίας!

Τα ενεργά συστατικά των προϊόντων διεισδείουν στη βαθύτερη στιβάδα με αποτέλεσμα να χαρίζουν άμεσα αλλαγή στην υφή και στην ελαστικότητα της επιδερμίδας!

Πολυβιταμίνες

MultiVitamins save me!

Η σύγχρονη καθημερινότητα στην πόλη αποδυναμώνει ακόμα και την επιδερμίδα!

Θεραπεία με συστατικά από σύμπλεγμα πολυβυταμινών βοηθούν το δέρμα να ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς του για την υγιή λειτουργία του!

Συνίσταται για όλους τους τύπους δέρματος ανεξαρτήτως ηλικίας!

Λεύκανση

Queen’s skin

Βασιλική θεραπεία λεύκανση της επιδερμίδας και λάμψης όπως αρμόζει σε μια βασίλισσα!

Βαθιά απολέπιση με τη χρήση χημικού peeling σε συνδυασμό με ενισχυτική μάσκά και λευκαντική κρεμα για καθημερινή χρήση που βοηθούν στην γρήγορη ανάπλαση της!

Εφαρμόζεται μόνο χειμερινούς μήνες!

Θεραπεία Ματιών

Your eyes my challenge!

Εξειδικευμένη θεραπεία ματιών για τη βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας και για τους μαύρους κύκλους!

Χρησιμοποιείται εξατομικευμένο cocktail για την απαιτητική περιοχή των ματιών και συνίσταται επαναληπτικότητα ανα 20 ημέρες με σύνολο συνεδρίων 4!